Rusvai: elképzelhető, hogy újra jön a kötelező maszkviselés

A sok mutáció miatt.

Rusvai Miklós szerint idén nagy szükség lenne az influenza elleni oltásra, ugyanis hét évente várható komoly influenzajárvány, ami most 2022-ben esedékes. A virológus az ATV Start című műsorában elmondta azt is, hogy a védőoltás „senkinek nem árt”, de attól tart, hogy visszaállunk a Covid előtti időkre, vagyis a vakcinák körülbelül 80 százaléka megmarad a szezon végén.

Rusvai arról is beszélt, hogy a koronavírusnak egyre több változata alakul ki, ezért ismét szükség lehet a korábbi óvintézkedésre: szerinte elképzelhető, hogy előbb-utóbb újra be kell majd vezetni a maszkviselést a tömegközlekedésben vagy közintézményekben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19