Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Akár egy földre szállt angyal – Ilyen volt Rúzsa Magdi koncertje a Savaria Karneválon

Hatalmas tömeg várta Magdit a szombathelyi Fő téren.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A karnevál legnagyobb dobása minden évben a záróceremóniát követő koncert. Idén se volt ez másként. Türelmesen vártuk, hogy elkezdődjön a Strand fesztiválon az Év Női Előadójának megválasztott Rúzsa Magdi koncertje. Sokat nem is kellett várnunk, mivel kilenc óra után két perccel már fel is csendült az első dal. Magdi pedig megjelent fehér csipkeruhájában, aminek karrészénél hosszú, fehér rojtok sorakoztak. Szinte már egy angyalt láthattunk a fények között énekelni. (Hiába, egy Dior ruha egy Dior ruha! Messziről is lehetett látni a derékrészen a márka hatalmas feliratát.)

Savaria karnevál záró nap 2019
Mészáros D. Zsolt
Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

A dalok alatt, a zenekar mögötti kivetítőkön végig a hangulathoz illő ábrák, képek jelentek meg. A koncert másfél órája során végig fantasztikus légkör uralkodott. Kortól és nemtől függetlenül sokan kívülről tudták a dalokat. Nem is hagyták ki, hogy a Forum színpad bal oldalán található kivetítőre ne rakják ki jó párszor az apjuk nyakában ülő, cuki, éneklő kislányokat.

Savaria karnevál záró nap 2019
Mészáros D. Zsolt

Magdi alaposan felkészült a koncertre: többször énekeltette a közönséget, a Lesz, ahogy lesz című dala elején játszott dorombon - egy pillanatig úgy érezhettük, mintha egy népzenei koncerten lennénk. És értett a nézők lelkesítéshez is.

Savaria karnevál záró nap 2019
Mészáros D. Zsolt

A Fő téren élők élete a karnevál alatt nem lehet könnyű. A tömeg állandó morajlása vegyül a rendezvények zajával. Ilyenkor együtt lélegeztek a lakók a karnevállal. :) A tegnap esti koncert alatt valószínűleg ez még jobban érződött. Ki gondolta volna, hogy egyes daloknál a zenekar úgy zúzott, mint az állat.

Savaria karnevál záró nap 2019
Mészáros D. Zsolt

Először voltam Rúzsa Magdi koncerten, de nem bántam meg, hogy a főszerkesztő pont oda küldött. A dalok mellett Magdi külön esztétikai élményt jelentett számomra. A koncert alatt én is a közönséggel együtt énekeltem. Legjobban a Szerelem című számot üvöltöttem: Szerelmes vagyok beléd!

Savaria karnevál záró nap 2019
A galériáért kattintson a képekre!
Mészáros D. Zsolt

Számlista:

Aduász
Érj Hozzám
Napfogyatkozás
Légzés
Lesz, ahogy lesz
Egyszer
Ég és föld
Hazatalálsz
Mona Lisa
Ná-Ná-Ná
Mosd Fehérre
Életfolyó
Egyszer élsz
Éjfél után
Adrenalin
Éden
Tánc
Szerelem
Április
Jel
Tejút
Nélküled

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Savaria Karnevál 2019

Hirdetés