Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Akadt egy-két furcsaság a Karnevál megnyitóján

Az idővel szerencsére nem volt gond, de egy-két politikus érdekes módon hiányzott.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bár napközben többször is eleredt az eső, az égiek kegyesek voltak a XX. Savaria Történelmi Karnevál megnyitójához. A ceremónia elején Novák Edina, az Agora Kulturális Központ marketingvezetője adta meg alaphangot. A programok ismertetése után megérkezett a Forum Színpad elé a XV. Légió, a Palota Légió, az Isis Big Band, a lictorok és a város vezetői.

2019-es Savaria karnevál megnyitó
XX. Savaria Történelmi Karnevál nyitóceremónia - További képekért kattintson!
Mészáros D. Zsolt
Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Meglepetésünkre azonban a városvezetők között nem láttuk Hende Csaba országgyűlési képviselőt. Később megtudtuk, mi lehet az oka a

hiányzásának

. Állítólag a korábbi évek során több mémet is készítettek a tógás politikusról, idén viszont nem szeretett volna hasonló képeket látni. Arra azonban egyelőre nem találtunk magyarázatot, hogy Balázsy Péter, Vas megye főjegyzője miért nem vonult együtt a város politikusaival a színpad elé. Lehetséges, hogy csak később csatlakozott be, és ezért nem fért be a felvonulók közé. De a bakira nincs konkrét magyarázat.

2019-es Savaria karnevál megnyitó
XX. Savaria Történelmi Karnevál nyitóceremónia - További képekért kattintson!
Mészáros D. Zsolt

Puskás Tivadar polgármester a seregszemle után köszöntötte a nézőket. Megköszönte, hogy kilencedik alkalommal nyithatja meg Közép-Európa talán legtöbb embert megmozgató rendezvényét. Beszédében többször is hangsúlyozta, hogy a szombathelyiek mennyire büszkék múltjukra. A polgármester kiemelte, hogy csak úgy lehet jelenünk és jövőnk, ha azt a múltunkra építjük. Beszéde zárásaként megköszönte a szervezők munkáját, és mindenkit önfeledt szórakozásra buzdított.

2019-es Savaria karnevál megnyitó
XX. Savaria Történelmi Karnveál nyitóceremónia - További képekért kattintson!
Mészáros D. Zsolt

És még egy érdekesség: a karneváli láng idén harmadik alkalommal lobog egy úgynevezett tűzkehelyben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Savaria Karnevál 2019

Hirdetés