Egy helyen a Savaria Karnevál legszebb fotói - nézze meg őket Ön is!

Hagyományos, lassan egy évtizede minden évben megrendezett fotópályázatunkra idén 250-nél több alkotás érkezett. A legjobbakból december 19-én nyílik kiállítás.

Azt már megmutattuk, kik voltak azok az ügyes amatőr fotósok, akiket olvasóink célzottan elhelyezett voksaikkal kihoztak a Nyugat.hu 2011-es Savaria Karnevál Fotópályázatának közönségszavazásos nyerteseiként. Azt is elmondtuk akkor, hogy a szakmai zsűri döntése még várat magára.

Azonban nem tovább, mert révbe értek ők is. Hogy kik lettek a profik által kiválasztott végső nyertesek, arra december 19-én hétfőn este hat órakor derül világosság az Uránia udvarban, a Cafe Frei-ben. A nyertesek és a közönségdíjasok fotóiból, valamint a zsűri által kiválasztott képekből ugyanis immár negyedik alkalommal rendez kiállítást lapunk, amire mindenkit várunk függetlenül attól, fényképezett-e Szombathely egyik legnagyobb lélegzetvételű kulturális tömegrendezvényén, vagy csak eseti szemlélőként szórakozott a forgatag közepén.

Megnyitó beszédet a zsűri elnöke, egyben a város elismert fotóművésze, Dallos László. Akiben még kérdés merülne fel a rendezvény kapcsán, az bátran írjon nekünk!

A Savaria Karnevál legjobb fotói - Eredményhirdetés és kiállításmegnyitó

Időpont: 2011. december 19. (hétfő) 18.00
Helyszín: Cafe Frei (Szombathely, Uránia udvar)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra