Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sorban születnek a slágerek az Orbán-kormányról

Miért olcsóbb a szlovák tej, Semjén Zsoltnak gond a nemi élet, sok harczi diadal által elhitte magát Oszmán Viktor. Három idézet három különböző videóból, és még csak nem is az MSZP áll mögöttük!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Nyugat.hu

Véleményszabadságot szűkítő alaptörvény ide, öncenzúrára késztető médiatörvény oda, szerencsére a kormányzat abbéli szándékai, hogy kussoljon el mindenki, aki nem az ő kottájuk szerint zenél, nem értek célba. Legalábbis erre utal az, hogy az elmúlt napokban egymástól teljesen függetlenül ütötték fel fejüket a kreatívan politizáló dalocskák, amikre még csak azt sem lehet rásütni, hogy ellenzékiek lennének, mert simán csak a normális átlegember gondolatait közvetítik. Akinek most már tényleg tele van a töke azzal, hogy hülyének nézik.

Nemzetidohánybolt-íz a szájban

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Gyáni Levente, a magát sanzonpunkként definiáló egykori Karabély együttes énekese töltötte fel a YouTube-ra pár napja ezt a videót, amiben plasztikus és veretes költői képekben számol be 2013 Magyarországáról, miközben egy csónakban evez. Ilyen hibátlan sorokkal támad a fülekre:

Vadászni mennek a keresztények / Semjén Zsoltnak gond a nemi élet / Bónuszbrigád olcsón ad új májat / Baltás gyilkos az új címerállat.

Multikám húzzá má el má!

A Belga már régóta a komikus társadalomkritikusi klub platinakártyás tagja. Legfrissebb daluk gerincét Orbán Viktor egyik, mára már klasszikussá vált megállapítására építették (amit, ellentétben a fülkeforradalmas dumával, a miniszterelnök nem tagadott még meg - egyelőre). A Sanyi című, október közepén várható új album aktuális száma afrikai tánczene zsánerben fogant, és girbe-gurba tükröt tart az egész paranoiás, neokádárista, külföldi tőkétől rettegő kormányzat elé.

A legművészibb marad a végére

Ez pedig már egy Level 90000 -es alkotás, ami komoly szövegértési felkészültséget és szarkazmus-szenzorokat igényel, de semmi gond, mert az alkotó a törökösített sorokat írásban is mellékelte a videó alatt, hogy követhető legyen. Apropó alkotó: Terék Zsoltnak hívják őt, a Matolcsy Ezüst Hajója című nagysikerű szerzeményt is ő hozta világra még tavaly, itt pedig Oszmán Viktorról szól a metálba foglalt rege.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés