Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szabálytalan és kreatív parkolások Szombathelyen: zűrzavar a Kórház közben

Valószínűleg nem mondunk ezzel újat, de nemcsak a Markusovszky utcában, hanem a kórház teljes környékén is kaotikus a helyzet. Mutatjuk is.
Olvasó

Már bemutattuk a Markusovszky utcában tapasztalható közlekedési anomáliákat, Szabálytalan és kreatív parkolások Szombathelyen: teljes káosz a Markusovszky utcában 2020. June 18. 07:54 most nézzünk valamivel arrébb, a Kórház közbe, ahol jószerivel egyetlen szabályosan parkoló autót sem látni.

Olvasó

Az alaphelyzet egyszerű: mind a Gyöngyös-hídnál, mind az onkológiai tömbnél kint van egy-egy megállni tilos tábla, amelyet egyiktől a másikig sehol nem old fel egyetlen kereszteződés sem.

Olvasó

Bár vannak kétségeink felőle, de legyünk naivak, talán megtévesztő lehet a többi megállni tilos tábla, amiket szintén nem vesz figyelembe senki, akárcsak a tiltó felfestéseket.

Olvasó

Sehol egy járdára parkolást engedélyező tábla, de jobb híján mindenhol elfoglalják a gyalogosok elől a helyet.

Olvasó

Ugyebár zöldterületre sem lenne szabad felállni, ám erre sincs tekintettel senki és ez meg is látszik.

Olvasó

Keresztben állnak, a járdára fel, akár egészen a kerítésig, menetiránnyal szemben, tilosban, kanyarban.

Olvasó

Ebben az utcában is lényegében a szabálytalan beállások teljes tárházát szemlélteti a szombathelyi polgár.

Olvasó

Még több képért kattints ide !

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra