Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Eddig: 0 0 0 0 0 0 0 / 2 500 000 Ft, még 0 nap

A szakmának igenis van véleménye! Megint kapott egy levelet Puskás Tivadar, most a Színházi Kritikusok Céhétől

Elhatározták, segítenek Szombathely polgármesterének, és megfogalmazták a hiányolt szakmai véleményt. Közben Dés László és Geszti Péter is küldött egy dalt Jordán Tamásnak. Még mindig a WSSZ igazgatói széke a tét.

Dr. Puskás Tivadar, szombathelyi polgármestere még február 23-án javaslatot nyújtott be a szombathelyi színházi pályázat eredménytelenítésére, Puskás Tivadar azt javasolja, hogy a közgyűlés nyilvánítsa eredménytelennek a WSSZ igazgatói pályázatát 2017. February 24. 18:43 és új pályázat kiírására. Indoka az volt, hogy

a csütörtöki szakmai bizottság érdemben nem értékelte a pályázatot, így a pályázattal kapcsolatosan szakmai vélemény nem áll rendelkezésre.

Erre a nyilatkozatra reagált most a Színházi Kritikusok Céhe. Nyílt levelet fogalmaztak meg Puskás Tivadarnak, mert, utalnak rá,

szakmának van véleménye, és segít dönteni.

Íme!

Színházi Kritikusok Céhe
Nyugat.hu

Jordán Tamásnak, a Weöres Sándor színház igazgatójának újraválasztásáért alakult már Facebook-oldal 9700 lájkot várnak szombathelyi színházalapító Jordán Tamásnak 2017. February 13. 13:59 , kiállt mellette a társulat Trokán Pétertől Kiss Marin át a szombathelyi társulat 100 százaléka Jordán Tamást akarja 2017. February 20. 08:59 , Törőcsik Mari a Nemzet Színészeinek támogatását videoüzenetben továbbította Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze videoüzenetben áll ki Jordán Tamás mellett 2017. February 24. 17:55 , a budapesti Örkény Színház és a székesfehérvári színház is közleményben támogatta A budapesti Örkény és a székesfehérvári Vörösmarty Színház is Jordán Tamást támogatja 2017. February 25. 19:07 Jordánt, csütörtökön , a közgyűlés idején, 17 órától 20 óráig a városháza előtti téren szimpátiatüntetést is tartanak Szimpátiatüntetést szerveznek Jordán Tamásért 2017. February 25. 09:29 Jordán támogatói.

Még vasárnap Dés László és Geszti Péter is küldött egy dalt Jordán Tamásnak, mellette ezt az üzenetet: "Sok sikert, és nagyon drukkolok!

Apropó, volt egy szavazásunk a témában:

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra