Jobb vagy rosszabb lett a szombathelyi helyijáratos buszközlekedés?

Nálunk szavazhat róla.

Komoly vita alakult ki az új szombathelyi helyijáratos rendszerről a januári közgyűlésen. A vélemények, persze, politikai alapon fogalmazódtak meg, a városvezetői oldal képviselői szerint jobb lett a rendszer, a Szombathelyen ellenzékben lévő fideszesek viszont a hibákat hangsúlyozták.

A magyar-osztrák tulajdonú Blaguss január 1-én vette át a helyijárat működtetését. Az ehhez szükséges döntést egyébként egyhangúlag fogadta el Új cég buszai járnak majd Szombathelyen, összevonták az Agorát és a Médiaközpontot, mehet a stadion államosítása 2021. June 24. 08:43 annak idején a közgyűlés.

Havasi Pál (Képműhely)

A társaság új Mercedes buszokat „Elhoztuk a 21. századot” – Bemutatták, milyen buszok járnak Szombathelyen január 1-től 2021. June 30. 11:20 állított forgalomba, átalakították a menetrendet Elkészült a Blaguss szombathelyi menetrendi füzete 2021. December 14. 17:27 és online szolgáltatásokat is bevezettek. Lehet-e jegyet váltani a buszon? Hol van az új menetrend? – Elindult a Blaguss GYIK-oldala 2021. November 24. 13:38

Január elején már megkérdeztük az utca emberét, „Csak meg kell tanulni a menetrendet, ennyi az egész” January 07. 18:55 mi a véleménye az új helyijáratról. A városvezetés ugyanakkor ígéretet tett, hogy az első fél év után felülvizsgálják a rendszert, és ha szükséges, módosítják.

Mi most, közel egy hónappal az indulása után kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére az új buszrendszerről. Kérjük, szavazzon, véleményüket várjuk kommentben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet