Jobb vagy rosszabb lett a szombathelyi helyijáratos buszközlekedés?

Nálunk szavazhat róla.

Komoly vita alakult ki az új szombathelyi helyijáratos rendszerről a januári közgyűlésen. A vélemények, persze, politikai alapon fogalmazódtak meg, a városvezetői oldal képviselői szerint jobb lett a rendszer, a Szombathelyen ellenzékben lévő fideszesek viszont a hibákat hangsúlyozták.

A magyar-osztrák tulajdonú Blaguss január 1-én vette át a helyijárat működtetését. Az ehhez szükséges döntést egyébként egyhangúlag fogadta el Új cég buszai járnak majd Szombathelyen, összevonták az Agorát és a Médiaközpontot, mehet a stadion államosítása 2021. June 24. 08:43 annak idején a közgyűlés.

Havasi Pál (Képműhely)

A társaság új Mercedes buszokat „Elhoztuk a 21. századot” – Bemutatták, milyen buszok járnak Szombathelyen január 1-től 2021. June 30. 11:20 állított forgalomba, átalakították a menetrendet Elkészült a Blaguss szombathelyi menetrendi füzete 2021. December 14. 17:27 és online szolgáltatásokat is bevezettek. Lehet-e jegyet váltani a buszon? Hol van az új menetrend? – Elindult a Blaguss GYIK-oldala 2021. November 24. 13:38

Január elején már megkérdeztük az utca emberét, „Csak meg kell tanulni a menetrendet, ennyi az egész” 2022. January 07. 18:55 mi a véleménye az új helyijáratról. A városvezetés ugyanakkor ígéretet tett, hogy az első fél év után felülvizsgálják a rendszert, és ha szükséges, módosítják.

Mi most, közel egy hónappal az indulása után kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére az új buszrendszerről. Kérjük, szavazzon, véleményüket várjuk kommentben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet