Megírtuk, közben eltűnt a szeméthegy a szombathelyi Thököly utca parkolójából - Frissítve

A közterület-felügyelet és a Szompark intézkedett.

Szeméthalom volt, nincs. Köszönöm a Nyugat és olvasójuk figyelemfelhívását és a közterület-felügyelet gyors intézkedését! - írta Facebook-posztjában Czeglédy Csaba városi képviselő, országgyűlési képviselőjelölt.

Fotót is posztolt:

Eltűnzt a szeméthegy a Thököly utcai parkolóból
Forrás: Facebook / Czeglédy Csaba

Kedden délután írtunk Szeméthegy Szombathely belvárosában March 29. 15:19 olvasónk levele alapján arról, hogy szeméthegy alakult ki a szombathelyi belvárosban, a Thököly utca nagy parkolójában, a Fő téri kormányablak épülete mögött.

A szeméthegy így nézett ki:

Olvasó

Reméljük, a jövőben is ilyen gyorsan intézkednek az illetékesek a lakossági észrevételekre.

Frissítés

Közben a Szompark illetékesei jelezték, hogy már előző írásuk Szeméthegy Szombathely belvárosában March 29. 15:19 megjelenése előtt elszállították a szemetet a parkolóból.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem