Hétfőtől újra lehet könyvtárba menni Szombathelyen, de csak védettségi igazolvánnyal

Szépen fokozatosan újranyit a Berzsenyi Dániel Könyvtár is.

A Facebookra posztolta ki a szombathelyi Berzsenyi Dániel Könyvtár, hogy miként is terveznek újranyitni. Szépen fokozatosan oldják majd fel a védelmi intézkedéseket, az alábbi menetrend szerint:

 • legkorábban 2021. május 3-án nyitják a közönségforgalmi tereket
 • csak védettségi igazolvánnyal engedik be az embereket (és a felügyeletük alatt lévő kiskorúakat)
 • akinek nincs védettségi igazolványa, az a könyvteraszt használhatja
 • hétfőtől péntekig 10-18 óráig vannak nyitva
 • érvényesíteni kell a lejárt olvasói tagságokat, ezt védettségi igazolvánnyal a földszinti beiratkozási ponton lehet megtenni, annak hiányában pedig a bejárat előtti könyvátvételi ponton
 • Az előírt szabályozások betartását a könyvtár munkatársai ellenőrizni fogják, a járványügyi óvintézkedések betartását, tehát a maszkhasználatot, a kézfertőtlenítést és a távolságtartást pedig továbbra is fontosnak tartják.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Covid 19