Hétfőtől újra lehet könyvtárba menni Szombathelyen, de csak védettségi igazolvánnyal

Szépen fokozatosan újranyit a Berzsenyi Dániel Könyvtár is.

A Facebookra posztolta ki a szombathelyi Berzsenyi Dániel Könyvtár, hogy miként is terveznek újranyitni. Szépen fokozatosan oldják majd fel a védelmi intézkedéseket, az alábbi menetrend szerint:

 • legkorábban 2021. május 3-án nyitják a közönségforgalmi tereket
 • csak védettségi igazolvánnyal engedik be az embereket (és a felügyeletük alatt lévő kiskorúakat)
 • akinek nincs védettségi igazolványa, az a könyvteraszt használhatja
 • hétfőtől péntekig 10-18 óráig vannak nyitva
 • érvényesíteni kell a lejárt olvasói tagságokat, ezt védettségi igazolvánnyal a földszinti beiratkozási ponton lehet megtenni, annak hiányában pedig a bejárat előtti könyvátvételi ponton
 • Az előírt szabályozások betartását a könyvtár munkatársai ellenőrizni fogják, a járványügyi óvintézkedések betartását, tehát a maszkhasználatot, a kézfertőtlenítést és a távolságtartást pedig továbbra is fontosnak tartják.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Covid 19