Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Fakanállal náspángolandó - forró szakácsnénik a képernyőn

Stahl Judit már régen nem szexikon, vannak viszont izgalmas követői szerte a világból az indiai Padma Lakshmitól az olasz Giadáig. Intelligensek, szépek, és még a fazekat is profin forgatják - kinek ne kéne egy ilyen nő?

Jócskán átalakultak a főzőműsorok az elmúlt években, vagy mondhatnánk azt is, felvették a ritmust a bulvár kívánalmaival. Ennek persze a férfiak látják többnyire az előnyét: már nem egy elhízott, bajszos, nehéz mozgású séf izzad bele a kötényébe kacsasütés közben a stúdiókonyhában, hanem a szemek is jól vannak lakatva - a kulináris élvezetek mellé terméktársításként egy újabb ingercsokrot is kapunk. Ebben főként az amerikai csatornák jeleskednek, ideje feltárnunk, hogy mégis kikkel. Elvégre nem csak a meteorológus csajoknak áll a világ!


Padma Lakshmi, a hét nyelven beszélő modellszakács

Miért is ne kezdenénk rögtön egy egzotikummal, főleg, ha a műsorszerkesztők is örömmel kezdenek egy ilyennel? Jusson eszünkbe akár csak az időjós Onyuta Judit, vagy az olasz származású műsorvezető Gianni, egy messzi földről érkezett ember mindig izgalmas - főleg, ha főzőműsorról van szó, és főleg, ha az illető a curry és a feketebors országának, Indiának a gyermeke. Padma Lakshmi ráadásul nem szimpla - bár szakácskönyvével díjat is markoló - fakanálforgató, színésznőként és modellként is jegyzik. És mindez semmi: van-e szexibb annál, hogy valaki 40 évesen is így tartja magát, plusz ugyanúgy beszél hindiül, mint angolul, olaszul, franciául, hollandul, de még jelbeszéddel is? Ó, bizony. És még reklámfilmben is domborított, íme:


Tragédiából karrier: Aida Mollenkamp

Igaz történet: a kaliforniai Aida Mollenkamp szenvedélyes női focista és tanult klasszikus táncos volt, egészen egy sajnálatos síbalesetig, ami teljesen megfosztotta őt a mozgásos tevékenységek többségétől. Ő azonban nem adta fel, valamiben ki kellett élnie a benne felgyülemlő energiákat, és ez a főzés lett. A terápiás célzatú éteklkészítés nemsokára a Food Network főzőműsorai közé katapultálta őt, és hát meg kell hagyni, nem könnyű levenni róla a tekintetet, ha egyszer már elkezdte ecsetelni, hogyan kell megbuggyantani egy tojást.


Gail Simmons, Kanada főzőtudományának képviseletében

Az 1978-as alapítású Food & Wine magazin projektmenedzsere és hivatásos ételkritikus Simmons, aki egyébként summa cum laudé vel végezte el egyetemi tanulmányait antropológia és spanyol szakon. Az emberek nyelvén tehát nagyon ért, a latin szemléletet is kellőképpen elsajátította, hát csodálkozunk, hogy nevének említése a tévében mélytorkos nyelést eredményez több millió férfitorokban?


Aki ennél ízesebben ki sem mondhatná: Sandra Lee

Ki ne maradjanak a szőkék, úgyhogy bemutatjuk Sandra Lee-t, akinek népszerűségét jól érzékelteti, hogy akadt olyan fanatikus, aki képes volt még abból is összevagdosni egy videót, hogy hogyan mondja kis Sandra az ízletes és csodálatos szavakat. Sandra egyébként "félig-otthonkészített" főzési koncepciójáról is ismert, ami 70 százalék előcsomagolt alapanyagot, és 30 százalék friss cuccot foglal magába.


Giada De Laurentiis, majdnem római majdnem-istennő

Giada hajlamos arra, hogy az olasz összetevők nevét eredeti nyelvi dialektusban ejtse ki, ezzel jól megnehezítve az adott dologra modjuk ráguglizni vágyók helyzetét, mindezzel nyilván olasz származását kívánja hangsúlyozni. Mi ezt meg is bocsátjuk neki, ha egyszer ilyen csalogatóan képes elmondani nekünk a jó paradicsomszósz elkészítésének mikéntjét!


Rachael Ray, a hiperaktív

Zárjunk a törtető női kaszt képviselőjével, hiszen nem minden férfi akar domináns lenni, igaz-e, uraim? Ha erre bólogatás a válaszuk, akkor Rachael Rayt önöknek találták ki: a rekedtes hangú, sosem csendes, tudom-mit-csinálok-csitulj-el típusú, helyenként már-már férfiasan keménykedő szakácsnő stílusának is helye van a képernyőn, mint az látszik.

Önök melyiküket fogadnák el a konyhapult mögött?

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Amikor a gomolyfelhők mellé a duzzadó cicik is odaférnek

Nem újkeletű a dolog, sőt, földrészeken átívelő - még Gaál Noéminek is volt egy emlékezetes villantása, rá is kaptak a bulvárlapok. Videókkal illusztrálva megmutatjuk, hogyan lesz egy percnyi felhőmutogatásból több, mint időjárásjelentés.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra