Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szinte az összes Covid-os beteg oltatlan

A COVID-os betegek 95 százaléka az oltatlanok közül kerül ki – mondta Zacher Gábor az RTL Klubnak.

A hatvani kórház sürgősségi osztályának főorvosa azt mondta: zárt térben ismét kötelezővé tenné a maszkviselést.

“Mindent el kell követni a fertőzés átadásának megakadályozása végett” – hangsúlyozta Zacher Gábor, majd felsorolta a maszkviselésnek, a távolságtartásnak, a felületek (például a mobiltelefonok) rendszeres fertőtlenítésének, valamint a kézmosásnak a szükségességét.

Elmondta, hogy országszerte, „nyugattól keletig, déltől északig intenzív osztályokon, sürgősségi osztályokon” dolgozó kollégáival gyakran beszélnek arról, hogy mi a helyzet. Minden ismerőse arról számolt be, hogy egyre több beteget kell koronavírussal felvenni a kórházakba.

“És ezeknek az eseteknek a 95 százaléka a nem oltottak közül tevődik ki. És hát ez gáz” – közölte a lesújtó számot – idézi a napidoktor.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19

Tovább az oldalra