Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ez már nem lehet véletlen: folytatódik a figyelmetlen gyalogos saga Szombathelyen

Emlékeznek még a gyalogosra, aki szépen megköszönte, hogy átengedték a zebrán, de volt egy kis bökkenő a történetben?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Még egy hónap sem telt azóta, hogy megmutattuk olvasóinknak az alábbi videót, melyen egy gyalogos kissé hajmeresztő mutatványt produkál Szombathelyen. A nő bár szépen figyelt az érkező autókra, szemkontaktust létesített a sofőrrel és még meg is köszönte, hogy átengedték a gyalogátkelőhelyen, valami mégsem stimmelt a történetben.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A lámpa ugyanis az autósoknak jelzett zöldet, a gyalogosoknak pedig így értelemszerűen tilos jelzést mutatott, tehát akár komoly következményei is lehettek volna a gyalogos figyelmetlenségének.

A történtek pedig most szépen megismétlődtek, ráadásul ugyanannál a szombathelyi gyalogátkelőhelynél. Ezúttal nem kollégánk, hanem egy olvasónk volt tanúja a részben figyelmes-figyelmetlen gyalogos balesetveszélyes akciójának.

A lámpa ezúttal is az autósoknak mutat zöldet, a gyalogosoknak pedig pirosat. De a videón jól látható, hogy a nőt ez kicsit sem zavarja, gondolkodás nélkül lelép az úttestre, miközben a kocsik szépen haladnak tovább, kivéve olvasónk, aki pont „összetalálkozik” a gyalogossal. Olvasónk lassított, megállt, a nő pedig ránézett, intett egyet és mintha mi sem történt volna, megy a dolgára.

„Ha gondoljátok, használjátok fel, mint ismételt figyelemfelhívás esetleg hasznos lehet” – írta olvasónk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés