Sokkoló felvétel Szombathelyről: Amikor a visszaszámlálásnak vége, de a lámpa nem vált zöldre és mégis elindul egy csomó autós

Komoly baleset lehetett volna ebből.

Akik gyakran ülnek volán mögé Szombathelyen, valószínűleg találkoztak már olyan lámpás kereszteződéssel, ahol pirosnál szépen végigmegy a visszaszámlálás, de csak nem jön a sárga, majd zöld jelzés.

Ilyen elő szokott fordulni például az Órásháznál lévő lámpás kereszteződésnél, de a sokak által csak halálkereszteződésként emlegetett Semmelweis Ignác és Vörösmarty Mihály utcák találkozásánál is.

Ez utóbbiról nemrég egy olvasónk fedélzeti kamerája is készített felvételt, amit bevalljuk, kissé félve néztünk végig. Amikor ugyanis a visszaszámlálásnak vége lesz és a lámpa nem vált zöldre, mégis elindul egy csomó autós. Pedig nyilván nem lenne szabad, nem nekik van zöld.

„Szeretném Önökkel megosztani ezt a szabálytalan közlekedési felvételt, amiből nagyobb közlekesési baleset is lehetett volna a Semmelweis Ignác és Vörösmarty Mihály utca kereszteződésében működő forgalom irányító lámpák mellett. Szerintem nincs mit magyarázni a felvételen, magáért beszél. A piros lámpa ellenére több autó is elindul, nem tudom milyen felindíttatásból...” – fűzte hozzá a videóhoz.

És valóban, komoly baleset lehetett volna ebből, de szerencsére nem a csúcsforgalomban történt és a szemből jövő sofőrök is figyelmesek voltak.

Csúcsforgalomban ugyanis elég kaotikus szokott lenni a helyzet ebben a kereszteződésben. Mihelyst zöldet látnak a türelmetlen sofőrök, csak mennek és sokszor a kereszteződés kellős közepén landolnak, ezzel balesetveszélyes helyzetet teremtve vagy teljesen beakasztva a forgalmat.

Szóval csak óvatosan a Semmelweis Ignác és Vörösmarty Mihály utca kereszteződésében!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem