Az Órásházhoz már meg is érkezett a Blaguss jegyautomatája

De persze még nem üzemelték be.

Gőzerővel készül a január elsejei indulásra a Blaguss Agora Hungary Kft., ugyanis alig egy nappal azután, hogy bemutatták a vadiúj szombathelyi buszokat, Megjöttek a Blaguss vadiúj helyijáratai Szombathelyre 2021. December 20. 16:28 már a jegyautomatákat is elkezdték a helyükre tenni. Olvasónk kedden este „botlott bele” az egyikbe az Órásháznál, de persze még nem üzemelték be.

Olvasó

Az automaták egyébként a nap 24 órájában üzemelnek majd, a kijelzőkön pedig a megállóhelyre érkező járatok és a forgalmi változások is láthatók lesznek. Az Órásházon kívül egyébként lesz még jegyautomata az Éhen Gyula téren és a Városházánál is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem