Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

13 osztálynál és egy óvodai csoportnál rendeltek el rendkívüli szünetet a szombathelyi tankerületi intézményekben

Két iskolában vezettek be részleges digitális munkarendet.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A hét elején kezdődött el a tanárok átfogó tesztelése, egy debreceni iskolát azonnal be is kellett zárni Elkezdték tesztelni a tanárokat: egy iskolát már be is kellett zárni 2020. November 25. 07:48 , mert az ötvenfős tantestületből tíz tanár tesztje lett pozitív.

Csütörtökön írtuk Soha nem volt még ennyi halálos áldozata a koronavírusnak egy nap alatt Magyarországon 2020. November 27. 09:28 , hogy az országban addig, két nap alatt 48 óvodában és 34 iskolában kellett rendkívüli szünetet bevezetni.

Megkerestük a Szombathelyi Tankerületi Központot, azt tudakolva, hogyan áll a tesztelés a hozzájuk tartozó iskolákban, és hány helyen kellett rendkívüli szünetet, illetve digitális munkarendet bevezetni.

A válaszból megtudtuk, hogy még folyik a tesztelés ezekben az intézményekben, pontos és átfogó adatok a következő hét elejére várhatók.

Ezen a héten, péntekig a Szombathelyi Tankerületi Központ fenntartásában lévő 44 köznevelési intézményből 13 osztálynál és egy óvodai csoportnál rendelt el rendkívüli szünetet az Oktatási Hivatal.

A tantermen kívüli, digitális munkarendet – a középiskolákon kívül – két általános iskolában, összesen öt osztálynál kezdeményezte a tankerületi központ. A rendkívüli szünetet, illetve a tantermen kívüli digitális munkarendet 2-7 nap között határozták meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Covid 19

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra