Döntött a főügyészség a SZOVA feljelentésről

Úgy tudjuk, elutasították a vezérigazgató panaszát, ezzel vége az évek óta húzódó vitának.

Dr. Simon József főügyész-helyettes kérdésünkre megerősítette, hogy az ügyészség valóban meghozta döntését a Németh Gábor által benyújtott panaszról Panaszt tesz a SZOVA, mert nincs nyomozás 2012. April 16. 11:31 . Hozzátette, azt egyelőre nem közölheti, hogyan döntöttek, mivel a panaszos még nem kapta meg a hivatalos értesítést. Ez néhány napon belül megtörténik, és akkor bővebb tájékoztatást kapunk.

A rendőrség szerint nincs bűncselekmény

A SZOVA vezérigazgatója egy hónappal ezelőtt nyújtott be panaszt a rendőrségi határozat ellen Panaszt tesz a SZOVA, mert nincs nyomozás 2012. April 16. 11:31 , amellyel visszautasították korábbi feljelentését. Németh Gábor 2010-ben tett feljelentést Miért akarja visszavásároltatni Szombathely az ipari területeit? 2012. February 22. 23:40 az ipari célú ingatlanok megvásárlása miatt, mivel úgy ítélte meg, hogy azokért túl sokat fizetett a SZOVA előző vezetése.

A feljelentés egyébként érintette az városi közgyűlést is, ugyanis a vásárlásokra a SZOVA tulajdonosaként a közgyűlés utasította a céget. Az ügy évekig húzódott, egymást érték a különböző értékbecslések Megbukik a SZOVA vezérigazgatójának feljelentése? 2012. March 29. 13:33 , egy hónappal ezelőtt aztán a rendőrség bűncselekmény hiányában elutasította Itt a vége a SZOVA feljelentésnek? 2012. April 10. 16:25 a feljelentést.

Az volt az utolsó lehetőség

Németh Gábort a cég igazgatósága bízta meg azzal, hogy a rendőrségi határozat ellen nyújtson be panaszt a főügyészséghez. Popgyákunik Péter, az igazgatóság elnöke akkor lapunknak azt mondta Panaszt tesz a SZOVA, mert nincs nyomozás 2012. April 16. 11:31 , élniük kellett ezzel – egyébként az utolsó – jogorvoslati lehetőséggel, el akarták kerülni, hogy később valaki is számon kérje rajtuk, hogy elhalasztották ezt az esélyt.

Nem hivatalos információink szerint a főügyészség elutasította a vezérigazgató panaszát. Ha az információ pontos, akkor ezzel jogerősen befejeződött az évekig húzódó vita az ipari célú ingatlanok megvásárlásáról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Panaszt tesz a SZOVA, mert nincs nyomozás

A vezérigazgató a főügyészségen tesz panaszt a nyomozás megszüntetése miatt. Az igazgatóság szerint élni kell a jogi lehetőségekkel.

Mellélőtt a SZOVA vezérigazgatója

A rendőrség valóban megszüntette a nyomozást a Németh Gábor által tett feljelentés ügyében. Íme, a közlemény.

Itt a vége a SZOVA feljelentésnek?

Információnk szerint a rendőrség lezárta a nyomozást a SZOVA vezérigazgatója által tett feljelentés ügyében.

Megbukik a SZOVA vezérigazgatójának feljelentése?

Az igazságügyi szakértő szerint reális áron vették meg az ipari célú ingatlanokat. A városi közgyűlésen foglalkoznak majd az üggyel.

Befuccsolhat a szombathelyi bioerőmű építése?

A SZOVA vezérigazgatója manipulálja a telekárat, hogy alátámassza korábbi rendőrségi feljelentését? Így egyre távolabbra kerül a megegyezés.

Önállósította magát a SZOVA vezérigazgatója?

Kérdéses, Németh Gábor kapott-e felhatalmazást arra, hogy tárgyaljon a szombathelyi ipari területek korábbi tulajdonosaival az ingatlanok visszavásárlásáról.

Miért akarja visszavásároltatni Szombathely az ipari területeit?

Az ügyben feljelentés, és számtalan értékbecslés is született. De miért?

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet