19 tanár sztrájkolt két napig Celldömölkön

13 tanártársuk közleményben állt melléjük.

Két napos gördülő sztrájkot tartott a Celldömölki Városi Általános Iskola 19 pedagógusa - tudtuk meg a sztrájkoló tanároktól.

Mint írták, a tantestület további 13 tagja szolidarított nyilatkozat formájában:

„Sztrájkunk egyfajta tisztelgés azok előtt, akik egy év elteltével is töretlenül kiállnak az oktatás ügye mellett. Fontos, hogy a társadalom minél nagyobb tömegéhez eljusson az üzenet: a sztrájkoló pedagógusok nem a kormány ellen, hanem az oktatásért és ezen keresztül a gyermekek jövőjéért demonstrálnak. Sok lehetőségünk nem maradt a véleménynyilvánításra, de kötelességünknek érezzük, hogy ami van, azzal éljünk!” - írták.

Szombathelyen több iskolában is sztrájkoltak a pedagógusok. 45 tanár sztrájkol a szombathelyi Bolyai iskolában - Frissítve March 16. 12:29
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

45 tanár sztrájkol a szombathelyi Bolyai iskolában - Frissítve

Nyilatkozatban indokolják a munkabeszüntetést.

Kétnapos sztrájkot hirdettek a pedagógusok

Március 16-ára és 17-ére munkabeszüntetést hirdettek a szakszervezetek, élőláncra buzdítják a támogatóikat.

Fejhallgatóval sztrájkolnak a szombathelyi Hefelében a tanárok

Két oktató nem veszi majd fel a munkát március 16-án, csütörtökön.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet