Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szűkszavúan kommentálja a Fidesz a Szájer-balhét

A párt brüsszeli képviselőcsoportja három mondatban foglalta össze álláspontját.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lapunk – ahogy a hazai és európai sajtó – a mai nap részletesen foglalkozott Brüsszeli szexpartira csapott le a rendőrség – A résztvevők között volt Szájer József is 2020. December 01. 15:52 Szájer József különös brüsszeli kalandjaival és annak értelmezésével Szájer József is bezuhant a szakadékba, ami a kormányzati szavak és a tettek között tátong 2020. December 01. 19:30 is.

És nem nagyon csodálkozunk azon, hogy a kormánymédia csendes: meglehetősen kényelmetlen helyzetben van, mert nagyon kínos ez így egyszerre.

A Fidesz sem honlapján, sem Facebook-oldalán nem reagált eddig arra, amin – kis túlzással – a fél világ csámcsog, viszont a párt brüsszeli képviselőcsoportja délután kiadott egy meglehetősen szűkszavú közleményt

A Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának közleménye:

"Szájer József helyes döntést hozott, amikor lemondott Európai Parlamenti képviselői tisztségéről. Az egyedüli helyes döntést hozta meg. Döntését tudomásul vesszük, mint ahogy tudomásul vesszük azt is, hogy bocsánatot kért családjától, a politikai közösségétől és a választóktól."

A Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportja

Hogy jobban értsük, érdemes felidézni az egykori EP-képviselő saját közleményét

"Vasárnap bejelentett lemondásommal levontam a személyes és politikai következtetést. Megkövetem a családomat, kollégáimat, a választóimat. Kérem őket, hogy botlásomat, harminc éves kitartó és elkötelezett munka fényében értékeljék. A botlás személyes, azért csak magam tartozom felelősséggel, kérem ne terjessze azt ki senki se a hazámra, se a politikai közösségemre.

A belga sajtóban ma megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen jelen voltam. A rendőrségi igazoltatás után jeleztem, hogy képviselő vagyok, mert igazolvány nem volt nálam, a rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítettek, majd hazavittek.

Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. A rendőrség szerint extasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem.

Sajnálom, hogy megsértettem a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ez felelőtlenség volt részemről, az ezért járó szankciókat vállalom."

A közlemény a mellesleg a brüsszeli ügyészség közleményével Brüsszeli ügyészség: Szájer táskájában kábítószer volt 2020. December 01. 17:45 lesz teljes.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra