Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Tényleg elmegy a Spar a szombathelyi Domusból?

Rákérdeztünk. És másra is.

Az utóbbi hetekben-hónapokban a szokásosnál több figyelmet kapott a szombathelyi Domus üzletközpont.

Kezdődött jó egy évvel ezelőtt, amikor az épület előtti tér az időközi választás kampányának központi helyszínévé vált Választás előtti zizegés a Derkovitson: Az ellenzéki front támogatásáról biztosította László Győzőt 2018. September 01. 11:54 .

Néhány hónappal később, már a téli hidegben – de még mindig a politikai jegyében – innen indult az a tiltakozó menet Zúgott a mocskos Fidesz - a szombathelyi tüntetők fütyültek a hidegre és a hóesésre, 2,5 kilométert meneteltek (Frissítés) 2019. January 04. 17:11 , amely a rabszolgatörvény eltörlését követelte. (Hol van már a tavalyi hó?)

Nemrég pedig arról írtunk, hogy csinosodásnak indult Már szabják a szombathelyi Domus új ruháját 2019. August 27. 07:16 a régen szebb napokat látott épület.

Józing Antal

Most pedig az a hír kering a Derkovits-városrészen, hogy mozgások vannak az üzletközpontban, többek között kiköltözik a Spar, és más jön a helyére.

„Ez csak pletyka, nem tudunk semmi ilyenről” – cáfolta lapunknak a mendemondát Takács Rozália, az üzemeltető cég képviselője.

Annyi még megtudtunk, hogy egyelőre sem az önkormányzat, sem a kormányhivatal nem kereste meg őket egy esetleg létesítendő kormányablak vagy közműszolgáltató iroda ügyében; amúgy vannak szabad, kiadó helyiségeik.

Takács Rozália azzal hárította el a Domusszal kapcsolatos, egyéb változásokról szóló kérdésünket, hogy magánberuházásról van szó: az üzletközpontban mindössze 3 százalékos tulajdonrészesedése van az önkormányzatnak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság

Tovább az oldalra