Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Már szabják a szombathelyi Domus új ruháját

Nagyon ráfér a ráncfelvarrás a Derkovits-városrész központjára.

Lapunk többször is foglalkozott a szombathelyi Domus-üzletközponttal, és szinte mindannyiszor megemlítettük, hogy milyen ramaty állapotban van A pusztulás virágai a Domusnál 2014. September 07. 08:58 a több mint 40 éves épületegyüttes.

Míg a környékbeli háztömbök és a közterek folyamatosan megújultak, addig a Derkovits-városrész központjának mondható helyszín egyre szomorúbb képet festett.

Ilyen volt egy éve a Domus nyugati oldala.
Józing Antal

Két évvel ezelőtt az erős szél megbontotta az épületet Már a Domus oldalát is lebontotta a szél Szombathelyen (Videóval frissítve) 2017. April 20. 13:16 , a fémburkolat egy része a közelben levő parkoló autókon landolt. Szerencsére nem sebesült meg senki.

Domus üzletház felújítása
És most ilyen a felújítás közben a nyugati oldal.
Tánczos Mihály

A magántulajdonban levő központ azonban most komolyabb ráncfelvarráson esik át.

Domus üzletház felújítása
Kattintson a képre a galériához!
Tánczos Mihály

Ahogy a fotóink is bizonyítják, a Domus új ruhája nagyon más lesz, mint a régi, de idővel majd biztos hozzászokunk.

A tervek szerint Kormányablak és közműszolgáltatók ügyfélszolgálata is lesz a szombathelyi Domus üzletközpontban 2019. March 14. 17:08 a komplexum nemcsak külsőségekben újul meg: a körzet képviselői okmányirodát és városi közműszolgáltató-képviseleteket is szeretnének nyitni ott.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Helyek

Tovább az oldalra