Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Törölte a Mi Hazánk Mozgalom oldalát a Facebook

A párt alelnöke, Dúró Dóra nemrég arról lett híres, hogy ledarált egy mesekönyvet.

Maga a párt közölte, hogy törölték a Mi Hazánk Mozgalom Facebook-oldalát. Azt is hozzátették, a Facebook valódi indoklást nem fűzött ahhoz, hogy miért tette elérhetetetlenné a több mint 80 ezer követővel rendelkező oldalt.

A szélsőjobboldali párt antidemokratikusnak és törvényellenesnek tartja a Facebook lépését, és azt szeretné elérni, hogy a közösségi oldalnak legyen magyar állampolgárságú képviselője hazánkban, akit bíróság elé lehetne állítani.

Dúró Dóra könyvet darál
youtube.com

A párt alelnöke, Dúró Dóra nemrég azzal került be a hírekbe, hogy melegpropagandának minősítette és ledarálta Ez is eljött: Dúró Dóra könyvet darált 2020. September 27. 14:46 a Meseország mindenkié című mesekönyvet, egy másikat pedig széttépett. Később kijelentette, hogy a színházakból el kell távolítani a "meleglobbit" . A Mi Hazánk június elején kiállt az iskolaőrség bevezetése Egyenruhák, bilincsek, erőszak - Iskolaőrök a kormánymesékben és a valóság 2020. October 21. 07:34 mellett, de ezt nem tartották elégségesnek, a gyerekek szegregációját követelték Mi Hazánk: "Az iskolaőrség nem elég, szegregációra van szükség" 2020. June 09. 17:09 .

A Mi Hazánk Mozgalom a Jobbik politikai középre fordulása és néppártosodása miatt kilépett jobbikosok alakult, akik korábban is a párt szélsőséges szárnyát képezték.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra