Tudtad, hogy ma ünnepeljük a kukásokat?

És arra emlékszel, hogy tavaly mi is bepattantunk a szombathelyi kukások mellé és megnéztük, hogyan dolgoznak?

„Világszerte ma ünnepeljük a nemzetközi hulladékgyűjtő napot. Ahogy a Queen jól ismert slágere is szól: The show must go on” írja Facebook-oldalán a SZOVA egy fotó kíséretében, ami tavaly ősszel készült videónk egy képkockája.

2021 októberében ugyanis két fiatal kollégánk bepattant a szombathelyi kukások mellé és elkísérték őket egy darabig, közben beszélgettek velük, megnézték, hogy mit és hogyan csinálnak, zárásként pedig a telepre is belestek, hogy megmutathassuk nektek azt is, mi lesz a szemetünkkel.

A videó óriási sikert aratott, csak pozitív kommenteket kaptunk tőletek, így most úgy gondoltuk, ha már nemzetközi hulladékgyűjtő nap van és a SZOVA is ebből választott egy képkockát, mi is újra megosztjuk veletek.

A nemzetközi hulladékgyűjtő nap célja egyébként környezetünk megtisztítása és az állampolgárok környezettudatos nevelése, a figyelem felhívása a környezetszennyezés veszélyeire és a szelektív hulladékgyűjtés hasznosságára.

„A SZOVA Nonprofit Zrt. munkatársai folyamatos bevetésen vannak, szóval nyugodtan integessenek, ha kukásautókat vagy köztisztasági kollégákat látnak, hogy ebből is erőt meríthessünk!” – írta még a szombathelyi cég.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tudtad-e?