Mobilalkalmazást készített a rendőrség

A keddtől letölthető ingyenes alkalmazás baleseti értesítésekkel és egyéb közlekedési információkkal segíti az úton levőket.

Mindezt egy sajtótájékoztatón jelentette be Pető János rendőr ezredes Budapesten.

Így néz ki a RUTIN
Nyugat.hu

Az Országos Rendőr-főkapitányság rendszertervezési és fejlesztési osztályának vezetője az MTI kérdésére elmondta: a rendőrség belső erőforrásból készített alkalmazása jelenleg Android , de pár napon belül iOS és Windows Phone operációs rendszereken is elérhető lesz.

Vas megyéből pillanatnyilag ezt látni
Nyugat.hu
 

Hablicsek Nikoletta, az ORFK ügyeleti főosztályának vezetője arról beszélt, hogy a Rendőrségi Útinformációs Rendszerbe (RUTIN) már az állampolgárok jelzései alapján bekerülnek az elsődleges információk, amelyeket folyamatosan frissítenek a helyszínre érkező rendőrök jelzései alapján, és azt is jelzik, ha megszűnt a korlátozás az adott helyszínen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech