Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Vacsora és üveg bor, a szex előszobája?

Amerikában mindenképpen, egy friss közvéleménykutatás legalábbis erre jutott. Na és mi a helyzet a telefonszexszel és a hancúrgyakorisággal?

Szeretünk hálószobatitkokat boncolgatni, főleg, ha az valaki másé - rákérdezni azonban úgysem fogunk. Semmi gond, gondolhatta magában a Fitness Magazine, és inkább ők maguk feltették a kérdéseket, mégpedig ezer amerikai felnőttnek. Amire leginkább választ akartak kapni, az az volt, hogy mitől jönnek izgalmi állapotba.

A kutatásból kiderült, hogy az elsőszámú út az ágyig egy vacsorán és egy palack jó boron át vezet. A megkérdezett férfiak 24 százaléka, a nőknek pedig 26 százaléka gondolta úgy, hogy ez a mágikus kombináció, amitől felpörög a motorjuk ott, lent. Az ifjabb korosztályok, vagyis a 18-34 közöttiek 22 százaléka állította, hogy őket már egy erotikus hangvételű SMS vagy e-mail is beindítja (szemben az idősebbek 12 százalékával). A felnőttek azonban nem utasítják el a technológiai vívmányokat, ha szexuális fantáziákról van szó: a férfiak 50, a nők 43 százaléka ejtett már ki telefonon át mocskos szavakat, hogy felforrósítsa partnerét.

Nem is olyan nehéz eljutni idáig? (Fotó: PatriotPro @ Sxc.hu)
PatriotPro @ Sxc.hu

Egy szerelmi vallomás többet ér

Tipp férfiaknak, hátha itthon is működik (elvégre emberek vagyunk, annyira nem különbözünk egymástól, mint gondolnánk): az aktus csírájának elültetésének egyik legegyszerűbb módja, ha odasúgjuk a nőnek, hogy

szeretlek

. A gyengébbik nem tagjainak 42 százaléka vallott ugyanis úgy, hogy ezzel őt fel lehet ajzani. Ez pedig közel kétszer annyi, mint amennyien arra indulnak be, ha azt mondják nekik:

nagyon szexi vagy.

Izgalmas felfedezés.

Az is mindenkit érdekel, hogy mások mennyit hancúroznak. Nos, az Egyesült Államok lakóinál a felmérés szerint ez attól függ, hogy elkötelezettek-e vagy szinglik: a házasságban élő párak egy héten átlagosan 2,4-szer, míg az egyedülállók 5,3 alkalommal bujálkodnak.

Negyven percnyi kéj

Ami a szeretkezések hosszát illeti, az amerikai nők körülbelül és átlagosan 39 percesre saccolják azt, míg eljutnak az előjátéktól a nagy "O"-ig (persze lehet, hogy erre a kérdésre inkább csak saját vágyálmaikat énekelték meg). A férfiak egy fokkal magasabbra teszik a lécet: szerintük 45 percig is eltart az intim testnedvcsere. De ha már az időtényezőnél tartunk: a nők 24 százaléka, ám közel kétszer ennyi férfi (46%) nyilatkozott úgy, hogy ha egy nap lenne egy extra szabad órájuk, akkor azt pásztoróraként töltenék el.

És egy utolsó adalék: minden második nő több szexre vágyik, mint amennyit kap. Ki tudja, talán Magyarországon sincs ez másképp, úgyhogy uraim, tessék gyakrabban duruzsolni szép szavakat azokba a szép fülekbe!

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Pikantér

Tovább az oldalra