„Vágóhídhatás”-ról ír egyik olvasónk a szombathelyi SZTK-oltópont kapcsán

Valószínűleg nem ő az egyetlen, akinek az épületről Csernobil jut az eszébe.

Lapunk az utóbbi napokban többször írt a most zajló oltási hétről, amit a mai napon meghosszabbítottak Meghosszabbították az oltási hetet, itt vannak a részletek 2021. November 26. 14:40 .

Kétségtelen, hogy a sorok és a számok sikert jeleznek, és az is kétségtelen, hogy az oltás szervezettsége nagyot változott a kezdeti káosztól a mostani szervezettségig.

Az SZTK mint oltópont (fotónk 2021. november 22-én készült)
Mészáros D. Zsolt

De azért még van min igazítani. Az alábbi levél pénteken délután érkezett szerkesztőségünkhöz, és azért tesszük közzé, mert a hölgy jó eséllyel nincs egyedül az élményével.


"Kedves Szerkesztőség! Gondolkoztam, hogy merjek-e panaszkodni, hiszen megkaptuk az oltást...

De elszomorít és felháborít az a körülmény, ahogy és ahova megszervezték az oltások beadását, volt SZTK:

Csernobili körülmények, kétszeres adminisztráció, távolságtartás lehetetlen, oltás után várni szinte lehetetlen (amúgy undorító, azt nézed mihez ne érj hozzá), ugyanott kell bemenni és kijönni, a katonák jelenléte szerintem ijesztő... Összességében a légkör nyomasztó.

Természetesen az ott dolgozók, segédkezők igyekeznek mindezt enyhíteni. De a vágóhídhatás átitat mindent!

Még egy oltóbusz, fűtött sátrakkal is kulturáltabb lett volna, ahogy Ausztriában tapasztaltam."

(Név a szerkesztőségben)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem