Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

„Vágóhídhatás”-ról ír egyik olvasónk a szombathelyi SZTK-oltópont kapcsán

Valószínűleg nem ő az egyetlen, akinek az épületről Csernobil jut az eszébe.

Lapunk az utóbbi napokban többször írt a most zajló oltási hétről, amit a mai napon meghosszabbítottak Meghosszabbították az oltási hetet, itt vannak a részletek 2021. November 26. 14:40 .

Kétségtelen, hogy a sorok és a számok sikert jeleznek, és az is kétségtelen, hogy az oltás szervezettsége nagyot változott a kezdeti káosztól a mostani szervezettségig.

Az SZTK mint oltópont (fotónk 2021. november 22-én készült)
Mészáros D. Zsolt

De azért még van min igazítani. Az alábbi levél pénteken délután érkezett szerkesztőségünkhöz, és azért tesszük közzé, mert a hölgy jó eséllyel nincs egyedül az élményével.


"Kedves Szerkesztőség! Gondolkoztam, hogy merjek-e panaszkodni, hiszen megkaptuk az oltást...

De elszomorít és felháborít az a körülmény, ahogy és ahova megszervezték az oltások beadását, volt SZTK:

Csernobili körülmények, kétszeres adminisztráció, távolságtartás lehetetlen, oltás után várni szinte lehetetlen (amúgy undorító, azt nézed mihez ne érj hozzá), ugyanott kell bemenni és kijönni, a katonák jelenléte szerintem ijesztő... Összességében a légkör nyomasztó.

Természetesen az ott dolgozók, segédkezők igyekeznek mindezt enyhíteni. De a vágóhídhatás átitat mindent!

Még egy oltóbusz, fűtött sátrakkal is kulturáltabb lett volna, ahogy Ausztriában tapasztaltam."

(Név a szerkesztőségben)

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem