Valaki „elhagyott” egy doboz kiscicát Szombathelyen

Segítsünk nekik új gazdit találni!

„Segítséget kérünk! Egy hete valaki a Mikes Kelemen utca 3. számú lakótömbnél kirakott egy dobozban öt kicsi cicát. Hideg volt, esett az eső. Egy ismerősöm talált rájuk, képtelen volt a sorsára hagyni az öt picit, átmenetileg befogadta őket” – írta szerkesztőségünknek címzett levelében olvasónk, Kocsis Marianna.

Olvasó

Felkerestek helyi menhelyeket és állatvédőket is, de mindenhol teltház van, így nem tudták befogadni a cicákat. De állatszeretők lévén találtak megoldást a patthelyzetre.

Marianna jószívű ismerőse úgy döntött, egy cicát megtart, egynek már sikerült gazdit találni, de három még árválkodik, így nekik szerető gazdát keresnek.

A cicák nagyjából három hónaposak lehetnek, szép fekete-fehérek, barátságosak és mindannyian fiúk.

Olvasó

„Az éves, felesleges macskaszaporulat megoldható lenne a nőstény macskák ivartalanításával. Az illető, aki ilyet tesz, miért nem választja ezt az utat? Nem olcsó a műtét, jól tudjuk, de olyanoknak, akiknek ez is megterhelő anyagilag, segítséget kellene kérniük. A hidegtől, éhségtől mindenki szenved, az emberek is, az állatok is. Milyen állattartó az, aki a hidegben magára hagy kiscicákat?” – tette hozzá.

Aki tehát szeretne segíteni a gazdikeresésében vagy magához fogadna egy édes cicát, jelentkezzen a 06 30 684 5640-es telefonszámon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem