Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Változik a buszközlekedés Szombathelyen

Fontos dolog, már augusztus 22-től érvényes.

A hétvégi Savaria Karnevál miatt fontos belvárosi útvonalakat zárnak le a rendezők Változik a buszközlekedés Szombathelyen 2017. August 22. 15:37 , ami a buszközlekedést is érinti. Már keddtől is lesz módosulás, a lények aztán szerdától következik:

Augusztus 22-én (kedd) 10.00-tól a Rákóczi Ferenc utcában közlekedő 6, 12, 12B, 21, 21B autóbuszjáratok nem érintik a Batthyány tér megállóhelyet. Az érintett buszjáratok a Thököly I. utca – Mátyás király u. – Zrínyi Ilona utca – Rákóczi F. utca útvonalon közlekednek.

Augusztus 23-án (szerda) üzemkezdettől egészen 28-án (hétfő) üzemzárásig a 30Y és 35 -ös járatok a Vasútállomás – Szelestey László utca (Széll Kálmán utca) – Petőfi Sándor utca útvonalon közlekednek, és valamennyi kijelölt megállóhelyen megállnak.

Az 5H, 6, 7, 8, 9, 10H, 12, 12B, 21, 21B, 26, 27 jelzésű járatok a Hunyadi út – Szent Flórián körút – Mátyás király utca útvonalon közlekednek, és szintén minden kijelölt megállóhelyen megállnak. Azonban értelemszerűen érintik az Aluljáró (Thököly utca) – Városháza – Batthyány tér – Rákóczi utcai iskola megállóhelyeket.

A regionális és szerződéses autóbuszjáratok a Szombathely, Városháza és a Szombathely, aluljáró (Thököly utca) elnevezésű megállóhelyeket nem érintik, helyettük a Szombathely, aluljáró (Szent Márton utca) megállóhelyen állnak meg.

A felvonulások, illetve az esetleges esőnapi felvonulás idején (25-én és 26-án 17 órától üzemzárásig, esőnap esetén 27-én 9-14 óráig) a Széll Kálmán utcában közlekedő autóbuszok nem érintik a Savaria Nagyszálló elnevezésű megállóhelyet.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Savaria Karnevál 2017