Viharkárok Szombathelyen és környékén

Az erős szél, a záporok és zivatarok komoly károkat okoztak Vas megyében. vasárnap sem várható sokkal jobb helyzet.

A hétvégére jelentősen lehűlt a levegő Vas megyében is. Hideggel, erős széllel, és sok vízzel kellett megküzdenünk. nem csoda hát, hogy sok kárt okozott az időjárás. Szombat este öt olyan eseményhez riasztottak a tűzoltókat, amely összefügg a viharos erejű széllel.

Vihar tombolt Szombathelyen
Vihar tombolt Szombathelyen
Horváth Balázs

Este fél nyolckor Szombathelyen, a Kassák Lajos 24. alatt az ereszcsatornát letépte a szél. A lógó ereszdarabokat eltávolították. Kilenc körül Nemesbődön, a Rákóczi F. u. 18. számú háznál egy májusfát megdöntött a szél, ami veszélyeztette a villanyvezetéket. A fát eltávolították. 22.03 perckor Szombathelyen, a Szt. Márton 12. alatt egy építési állványzatról részben leszakadt a védőháló, amit eltávolították a tűzoltók.

Vihar tombolt Szombathelyen
Vihar tombolt Szombathelyen
Horváth Balázs
22.35-kor Gyanógeregye Kossuth L. u. 12. számú háznál egy 25 méteres kőrisfa dőlt az útra és az elektromos légvezetékre. A szolgáltató szakemberei a vezetéket áramtalanították, a fát a tűzoltók eltávolították az útról. Közel éjfélkor Szombathelyen, a Béke téren szintén egy fa dőlt az útra. Ez történt késő este Gersekarát - Halastónál és vasárnap reggel Csehimindszent Fő utcájában is, ahol egy fa családi házra dőlt.

Nagy valószínűséggel az esetek száma ma tovább fog emelkedni...

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű