Villámárvíz Szombathelyen, áramszünet a belvárosban

Szombathelyt csak a zivatarhullám széle érte el eddig, de máris komoly károkat okozott.

Habár az időkép.hu radarképe szerint még csak most érkezik egy nagyobb zivatarhullám Szombathely fülé, de már most is komoly következményei vannak a szombat esti zivatarnak.

Forrás: időkép.hu

Czeglédy Csaba városi képviselő arról posztolt a Facebookon, hogy villámcsapás miatt a belvárosban közel ezer háztartásban nincsen áram. Mint írta, az E.ON már dolgozik rajta, állítólag elég komoly a probléma, így egyelőre nem tudnak időpontot mondani.

Villámárvíz a Vépi úton

Olvasónk, Tarjbár Balázs küldte közben az alábbi képeket, azt írta, Szombathelyen, a Vépi úton, az Isi automotive és a Renovo között az úton 20-25 cm mélyen áll a víz mintegy 50 méter hosszan.

Trajbár Balázs / telefonos fotó
Trajbár Balázs / telefonos fotó
Trajbár Balázs / telefonos fotó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem