Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Virág Lipótnak nem szabad megsértődni?anszu_KUKAC_freemail_PONT_hu

Egyetértek azzal, hogy egy bizonyos körnek szüksége van ezen rendezvényre. Da aki egy kis Magyarságtudattal rendelkezik, annak tiszteletben kellene tartani Nagy Imre gyásznapját.

Virág Lipótnak nem szabad megsértődni?

Egyetértek azzal, hogy egy bizonyos körnek szüksége van ezen rendezvényre. Da aki egy kis Magyarságtudattal rendelkezik, annak tiszteletben kellene tartani Nagy Imre gyásznapját. Véleményem szerint, aki annyit tett hazájáért mint Ő, az meg is érdemeli. Persze ezért a Bloomsday rendezvényt nem kell megszűntetni, csak egy nappal előbbre, vagy későbbre tenni. Ezért még Virág Lipótnak sem szabad megsértődni. Elvégre neki is meg kell érteni, hogy mi mégiscsak Magyarok vagyunk. 
VBM
anszu_KUKAC_freemail_PONT_hu

Vonatkozó cikkünk: Volt egyszer egy Vadnyugat

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Vélemény

Tovább az oldalra