Sulyok Tamás igyekszik bevasalni magát a történelembe

A borsófőzelék után itt az újabb képremek.

Nemrég Dobrev Klára azzal vádolta meg Sulyok Tamás köztársági elnököt, hogy egy bűnszervezet tagjakét termőföldeket játszott át külföldieknek, amiről mi is írtunk korábban Dobrev Klára szerint Sulyok Tamás "egy köztörvényes bűnöző" May 22. 16:34 . Azóta Sulyok Facebook-profilján elkezdtek megjelenni az olyan fotók, amiken hétköznapi emberként igyekeznek őt ábrázolni.

Így jöhetett létre a fenti, borsófőzelékes konyhai idill, amit jó eséllyel Kádár János krumplilevese ihletett. És itt a legújabb, a villanyvasaló szabadalmaztatásának 142. évfordulóját ünneplő, vasalós fotó.

Amikor celebek vasalnak, abból mindig gond van, emlékezhetünk Berki Krisztián mutatványára is, és ezen a vonalon elindulva csak remélni tudjuk, hogy Sulyok Tamást a porszívó szabadalma nem ihleti meg ennyire.

Azért azt el kell ismernünk, hogy ismeretterjesztő törekvésnek nem rossz. De, talán ebből is az érződik, mennyire kiüresített hivatal a köztársasági elnöké, hiszen munkaidőben lehet vasalgatni és lamentálni a vasalón.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény