IPA bál - Sötétben sem búsultak a rendőrök és a határőrök

Közel félórás áramszünettel indult az International Police Association szombathelyi csoportjának bálja a...

A fél lakótelepet érintő áramkimaradás alatt a pincérek gyertyákat szervíroztak az asztalokra, ezen kívül csak az "Exit" táblák zöld fénye nyújtott némi támpontot a sötétben.

Nézd meg képeinket!A bálozók a kényszerszünet alatt sem unatkoztak, jól elbeszélgettek. Amint újra kigyúltak a fények, a rendőrökből, határőrökből, pénzügyőrökből és a non-profit egyesület támogatóiból álló vendégsereg birtokba vette a táncparkettet. A báli belépők egyben tombolaszelvényként is funkcionáltak, maga a  tombolasorsolás pedig egy órán át tartott, ennyi időbe telt, míg a számtalan nyeremény gazdára talált.

Nézd meg képeinket!A felhevült bálozókat éjfélkor a szálló melletti parkolóba invitálták a szervezők egy tűzijátékra. A színes tűzvirágok jópár autót megállítottak a Bartók körúton, a sofőrök és utasaik a járművekből nézték végig a tűzesőt.

A jó hangulatú bál hajnalig tartott. Külön kiemelnénk a szellemes meghívót, ami üde színfolt a hagyományos báli meghívók sorában.

Servo per Amikeco, azaz "barátsággal szolgálni". Ez az 58 országban jelen lévő International Police Association (IPA) jelmondata. A világ egyik legnagyobb non-profit szervezetének rendvédelmi szervek dolgozói és nyugdíjasai lehetnek a tagjai. Az IPA hazai történelmének első lapján vasi rendőrök szerepelnek. A rendszerváltás hajnalán ők vették fel először a kapcsolatot az IPA alsó-ausztriai szervezetével. Magyarország 1991 novembere óta teljes jogú tagja az IPA-nak.

Az IPA Magyar Szekció honlapja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű