Eddig: 2 398 597 / 3 000 000 Ft, 108 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

IPA bál - Sötétben sem búsultak a rendőrök és a határőrök

Közel félórás áramszünettel indult az International Police Association szombathelyi csoportjának bálja a...

A fél lakótelepet érintő áramkimaradás alatt a pincérek gyertyákat szervíroztak az asztalokra, ezen kívül csak az "Exit" táblák zöld fénye nyújtott némi támpontot a sötétben.

Nézd meg képeinket!A bálozók a kényszerszünet alatt sem unatkoztak, jól elbeszélgettek. Amint újra kigyúltak a fények, a rendőrökből, határőrökből, pénzügyőrökből és a non-profit egyesület támogatóiból álló vendégsereg birtokba vette a táncparkettet. A báli belépők egyben tombolaszelvényként is funkcionáltak, maga a  tombolasorsolás pedig egy órán át tartott, ennyi időbe telt, míg a számtalan nyeremény gazdára talált.

Nézd meg képeinket!A felhevült bálozókat éjfélkor a szálló melletti parkolóba invitálták a szervezők egy tűzijátékra. A színes tűzvirágok jópár autót megállítottak a Bartók körúton, a sofőrök és utasaik a járművekből nézték végig a tűzesőt.

A jó hangulatú bál hajnalig tartott. Külön kiemelnénk a szellemes meghívót, ami üde színfolt a hagyományos báli meghívók sorában.

Servo per Amikeco, azaz "barátsággal szolgálni". Ez az 58 országban jelen lévő International Police Association (IPA) jelmondata. A világ egyik legnagyobb non-profit szervezetének rendvédelmi szervek dolgozói és nyugdíjasai lehetnek a tagjai. Az IPA hazai történelmének első lapján vasi rendőrök szerepelnek. A rendszerváltás hajnalán ők vették fel először a kapcsolatot az IPA alsó-ausztriai szervezetével. Magyarország 1991 novembere óta teljes jogú tagja az IPA-nak.

Az IPA Magyar Szekció honlapja.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű

Tovább az oldalra