Átalakítják a Spotifyt

A zenei streamszolgáltatást vizuális tartalmakkal tömik tele.

Teljesen megváltozik a Spotify kezdőképernyőjének megjelenése, melynek következményeként egy egyszerű zenei streamingszolgáltatás helyett sokkal inkább hasonlít majd a platform a TikTokra vagy az Instagramra.

A svéd cég az elmúlt években dollármilliókat fektetett podcastok, hangoskönyvek, élő hanganyagok megvásárlásába, gyártásába, valamint rövid videókat tűzött be a népszerű előadók dalaihoz, amellyel a zenehallgatás mellett a vizualitásra is egyre nagyobb hangsúly került. Ezt a trendet folytatják.

A dizájnbeli átalakítás mellett a mesterséges intelligencia is nagyobb hangsúlyt kap majd az alkalmazásban. Továbbfejlesztik például a Smart Shuffle funkciót, amely ideiglenesen hozzáad zeneszámokat a már meglévő lejátszási listákhoz. Kiterjesztik a néhány hetes DJ-funkciót is: rövid érdekességeket kapunk majd a zeneszámokról, és válogatásokat is össze tud rakni nekünk, írta meg a 24.hu.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech