Szájból szájba lélegeztetésért pluszpont! - SEK gólyatábor 2. nap

A gólyáknak a második napon a sörön kívül leginkább az órával kellett megküzdeniük, hiszen vetélkedők vártak ma rájuk.

Kicsit sikerült reggel elaludni, így teljesen lekéstem a gólyák Csónakázó-tavi evezését, de ezzel nem voltam egyedül, hiszen sok gólya is csak a sokadik vetélkedő közben csatlakozott csapatához hála az előző napi sörkertes vigadalomnak. Néhány emberre rá is fért a könyvtár előtti szökőkútban a hidegzuhany, hogy magukhoz térjenek - ha nem is teljesen, de legalább minimálisan. A leendő első éveseknek a szökőkutas megpróbáltatásokon kívül a tűzoltóság által kitalált feladatokban, tekében, mixivásban, és még megannyi erőt, kitartást és gyomrot próbáló mutatványban kellett helytállniuk, első galériánkban ezeken a helyszíneken követtük őket végig.

SEK gólyatábor 2. nap - vetélkedők
A vetélkedős galéria
Horváth Balázs

"...hozd vissza azt a kib*szott fogót"

A második galériánk hol máshol készülhetett volna, mint ismét a Sörkertben, ahol Dáridó várt mindenkit a legbulizósabb zenékkel, fergeteges hangulatot varázsolva a főiskola egyetem udvarára.

SEK gólyatábor 2. nap - Dáridó
Dáridós galéria
Horváth Balázs
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

"Szójjámá' mutternak dobjon le szotyira pénzt" - SEK gólyatábor

Első nap a SEK gólyatáborában. Folyamatosan frissülő cikkünkben először a Vad Fruttik koncertet és a Sörkertet látogattuk meg.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű