"Szójjámá' mutternak dobjon le szotyira pénzt" - SEK gólyatábor

Első nap a Savaria Egyeteni Központ gólyatáborában. Folyamatosan frissülő cikkünkben először a Vad Fruttik koncertet és a Sörkertet látogattuk meg.

Először is kezdjük egy örömteli bejelentéssel: sok-sok év után a szervezők végre rájöttek, hogy a koncerteknek helyet adó sportpályára a sördoppingolt gólyákat nem egy akadályfutót is megizzasztó terepen célszerű bejuttatni, hanem a kerítésugrást és a padokon való átbukdácsolást mellőzve szabad utat kellene hagyni a bejáráshoz, így egy részen kivették a kerítést, és a padokat is felszedték. A baleseti sebészek is hálásak ezért a lépésért, hát még mi.

(S)örömmel teli Sörkert

Első galériánk a hol is készülhetett volna, mint a gólyatábor legnépszerűbb helyszínén, a nagy kezdőbetűvel megtisztelt Sörkertben. Az elfogyott nedű mennyiségére egyszerűen következtethetünk az asztalokra és a földre kiborult sörmennyiségből, valamint abból, hogy nem egy embernek voltak már kora este is gondjai a mozgás-koordinációval, hogy mi lesz itt vasárnapig, arra gondolni sem merünk.

SEK gólyatábor 1. nap - Sörkert
Sörkert-galéria
Horváth Balázs

"Szójjámá' mutternak dobjon le szotyira pénzt"

Kis - a gólyatáborokban megszokottnál jóval rövidebb - csúszással ugyan, de elkezdődött a SEK-ben és anno a BDF-en is visszatérő vendégnek számító Vad Fruttik koncertje is a színpadon, de a pálya nem telt meg teljesen emberekkel, sőt az elején még a tombolás is elmaradt. Szerencsére a koncert vége felé megjött az emberek kedve és hangos ordítással mutatták ki tetszésüket a zenekar felé. Erről is egy kis képgalériával örvendeztetünk meg mindenkit.

SEK gólyatábor 1. nap - Vad Fruttik koncert
Vad Fruttik és bulizók
Horváth Balázs

Mára ennyi, holnap jövünk a folytatással.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gólyaavatók 2008