Bolyai Gólyaavató és NLG Mazsibuli

Mint minden évben, 2008-ban is végigjárjuk a szombathelyi középiskolák gólyaavatóit, hogy szép nagy képgalériával számoljunk be róluk. Ezen a héten előbb a Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium gólyaavatóját látogattuk meg, ahol szokás szerint az ebédlőben avataódtak a gólyák. Első képgalériánkban ebbe nyerhetnek bepillantást.

Bolyai gólyaavató 2008
Bolyai gólyaavató. Kattints, ha kíváncsi vagy rá!
Horváth Balázs

Nem sokkal később a Nagy Lajos Gimnázium Mazsibulija is kezdetét vette az NLG tornatermében, a gólyaavatókon szokásos műsorokkal és vicces feladatokkal. Ez a képgaléria sem hiányozhat a Nyugat.hu oldaláról.

NLG gólyaavató
NLG Mazsibuli. Kilkk a képekért!
Horváth Balázs
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gólyaavatók 2008

Tovább az oldalra