Eddig: 352 020 / 3 000 000 Ft, 20 támogató. Még11nap.
Légy része az igazságnak!

Vadvízi evezés a megáradt Perinten

Voltak olyanok is, akik örültek a Perint magas vízállásának, és egy gumicsónakkal eveztek le a patakon. A fiúk, igaz nem gumicsónakkal, de többször csorogtak már végig a Rábán is. (videóval)

A fiúk, igaz nem gumicsónakkal, de többször eveztek már végig a Rábán is Szentgotthárdtól Győrig, így volt tapasztalatuk és nem csak a vak szerencsére hagyatkoztak.

Nem támogatott video formátum
Video: Perint rafting 2009. Video
Vadvízi evezés Szombathely belvárosában a Perint patakon
Itt pedig képgalériánkat nézheti meg a nagy eseményről
Horváth Balázs
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Rafting a Perinten

Nem hittek a szemüknek a szombathelyiek, amikor múlt hétvégén gumicsónakos fiatalok gyakorolták a vadvízi evezést a Perintben...

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű

Tovább az oldalra