Eddig: 1 785 363 / 3 000 000 Ft, 89 támogató. Még5nap.
Légy része az igazságnak!

Jubilált a Vasi Vasember

250-en vettek részt a XXV-ik Vasi Vasemberen. A buli futam nagy siker volt, előkerültek a Csepel biciklik és fecskék is. Fotóriport.

Az időjárás ugyan zordabb arcát mutatta szombaton, de a versenyzőknek ez nem szegte kedvét abban, hogy nekiveselkedjenek a Vasi Vasember, triatlon versenynek. Mivel jubileumi verseny volt, a szervezők a szokásos futamok előtt, egy „buli” futamot is rendeztek. A rajthoz álló 33 sportoló meg is idézte az első, 1984-ben megrendezett Vasember hangulatát. Fecske úszónadrág, Csepel bicikli és retró kiegészítők idézték a 25 évvel ezelőtti versenyt.

25. Vasi Vasember retrofutamon pisztollyal indít
Vigyázz, kész...mert lövök! Nézze meg első galériánkat a retro futamról
Horváth Balázs

Fél tízen kettőkor aztán a profik következtek. A férfiak 184-en , a hölgyek pedig 33-an teljesítették a távot. A Vasember négy legendája Garami Árpád, Hernádi János, Dr. Bálint Mihály és Kapolcsi Imre is jelen volt, így ők immár 25-ször lettek Vasi Vasemberré.

25. Vasi Vasember
Második galériánk a XXV. Vasi Vasember
Horváth Balázs

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

XXV. Jubileumi Vasi Vasember – Bulifutammal és forgalom korlátozásokkal

Az országban elsőként Szombathelyen rendeztek triatlon versenyt, egészen pontosan 1984 július 9-én dördült el a rajtpisztoly. A verseny most a jubileumához érkezett, ezért új pályák és bulifutam is várja a sportolókat.

Vasi vasak - Ismét megmérkőztek a triatlonisták

A Nyugat ezúttal is elkísérte a sportolókat és különleges fényképeket mutatunk. Példaául a verseny szomorú korelnökét...

Négy legény a gáton, a "Vasi Vasember" élő legendái

A mezőny vasárnap délelőtt ugrott fejest a szombathelyi Csónakázótóba, hogy leússza az 1500 métert, majd a 40...

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport