Június 16. = Bloomsday

Bloom napi fotóutunkat a Little Band koncertjén kezdtük, melyet a rossz idő miatt a Művészetek Háza pincéjébe száműztek. Majd Tóth Gábor zajkoncertje és kiállítása következett, végül a késői Korai örömmel zártuk esténk.

Bloomsday - Tóth Gábor kiállítása
Bloomsday - Tóth Gábor kiállítása
Mészáros Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Joyce elsiratta magát – Esőverte Bloomsday Szombathelyen

Nincs szerencséje a városnak június 16-ával. Mióta megrendezik ezt az eseményt, alig volt olyan év, amikor ne esett volna ezen a napon, tegnap meg különösen. A programok javát azonban megtartották.

"Gyantaillatú szerelem" - Bloomsday képriport

Hétfőn virágplecsni került megannyi ruhára, trieszti fotókiállítás a Blum-ház belsejébe, csapolták a fekete Guinnes sört és gitárt fogott Grencsó István. Mi pedig tettünk egy kört, fényképezőgéppel.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra