Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Másokon segíteni a legnagyobb öröm! - Az MSZP felhívása

2014 is nehéz év a családok számára. A nehéz időkben a szolidaritás, az egymásra figyelés egyre fontosabb.

2014 is nehéz év a családok számára. A kormány megfontolatlan gazdasági „szabadságharca” a perifériára taszítja az országot, sokan munkahelyüket, lakásukat, és teljes egzisztenciájukat veszítik el emiatt.

A hitelesek a megemelkedett törlesztő részleteik, a munkaadók az egyre magasabb adóterheik, a munkavállalók pedig csökkenő, elértéktelenedő fizetésük miatt sodródnak egyre kilátástalanabb helyzetbe.

A nehéz időkben a szolidaritás, az egymásra figyelés egyre fontosabb, ezért arra kérünk mindenkit, hogy lehetőségeihez mérten segítse a rászorulókat. Segítsünk egymáson, ki-ki lehetősége szerint. Legyen szó tűzifáról, párszáz forintos adományról, esetleg egy ételcsomagról.

A Magyar Szocialista Párt Vas Megyei és Szombathelyi Szervezete köszönetet mond az eddigi adományokért, és továbbra is várja azoknak a felajánlásait, akik nehéz helyzetbe került embertársaikon akarnak és tudnak segíteni.

Várjuk adományaikat irodánkban (Berzsenyi Dániel tér 2/b) amelyeket, folyamatosan osztunk ki a rászorulók között.

MSZP Vas Megyei és Szombathelyi Szervezete

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra