Savaria Karnevál: A péntek esti felvonulás fotói

Látványos volt idén is, próbáljuk most elfelejteni a bigás konfliktusokat.

Lehetne most értekezni arról, hogy két évtized nyugalma után idén Szombathelyen hogyan tette be a lábát a politika az idáig fegyvermentes övezetnek számító Savaria Karneválra.

Nem értekezünk most ilyesmiről, majd annak is eljön az ideje.

Savaria Karnevál 2018 péntek este
Kattintson a képre a galériához!
Nagy Zoli

Most annak van ideje, hogy megnézzük a péntek esti felvonulás képeit, amelyek a videó Most megnézheti a teljes szombathelyi felvonulást - videón 2018. August 24. 22:44 és a Thököli úti erkély Hogyan látja egy szerencsés lakó a karneváli felvonulást? 2018. August 25. 09:56 után a klasszikus formában mutatják meg a menetet.

Lassan lehet készülődni a szombat estre.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Savaria Karnevál 2018