A Penny belátta: a szombathelyi Zanati út még nem Zanat

Lecserélték a zavaró táblát.

Olvasónk örömmel közölte velünk, a szombathelyi Zanati úti Pennyn lecserélték a feliratot. Mint emlékezhetnek, a tavasz végén került ki A Zanati út az már Zanat? - Ön is megválaszolhatja a kérdést May 30. 16:22 az üzletre a felirat: Penny - Zanat. Ez nem esett jól a Zanati útiaknak, sőt, sokak szerint a nem idevalósiak számára megtévesztő is volt.

Penny Zanat - vagy nem?
Olvasói fotó

Szavazást is indítottunk akkor arról, megtévesztő-e vagy sem, fáj-e az ittenieknek vagy nem, és félezren válaszoltak is nekünk. Zömmel úgy, hogy ez a felirat így nem jó. Úgy tűnik, a Pennynél is így gondolták, vagy látták a szavazás eredményét. A táblát lecserélték, a rend helyreállt, a Zanati út már a Penny szerint sem Zanat. Aprócska öröm, de öröm a hétköznapokban. Ilyenek is kellenek.

Penny - Zanati út
olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem