Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A szombathelyi városvezetés ismét felajánlja az oltópontokat

Merthogy a tömeges oltási szakaszba léptünk.

„Háziorvosaink újra kérték, hogy nyissuk meg az önkormányzati oltópontokat, a megkeresést továbbítottuk Harangozó Bertalan kormánymegbízottnak” – olvasható László Győző videóüzenetének kísérőszövegében.

Az egészségügyért is felelős alpolgármester a mostani felajánlást azzal magyarázza, hogy korábban azzal utasította el Az államtitkár üzent Szombathelynek: nem kellenek a külső oltópontok, mert nincs elég vakcina March 17. 13:07 az oltási munkacsoport a 4 millió forintból kialakított városi oltópontokat, hogy még nem érkezett el a tömeges oltási szakasz.

Most viszont elérkezett, és a szombathelyi háziorvosok újra kérik a nyitást.

Nem lehet politikai kérdés, hogy az oltásra várók a vakcinát minél gyorsabban és biztonságos körülmények között kaphassák meg! – hangzik el a videóban.

Az üzenetnek és a felajánlásnak elég kiszámítható az utóélete.

Az előélete pedig itt van összefoglalva. Az államtitkár üzent Szombathelynek: nem kellenek a külső oltópontok, mert nincs elég vakcina March 17. 13:07

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19

Tovább az oldalra