Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Zokogjon Ön is a világ egyik legkreatívabb lánykérésén!

Hozzám jössz-e feleségül? A kérdést sokféleképpen fel lehet tenni, de ilyen eredeti megoldást csak ritkán látunk. Uraim, gatyákat felkötni!

Szimplán csak letérdelni életünk választottja elé, és felnyitni előtte a gyűrűt tartalmazó dobozkát ma már több, mint snassz. Vagy kevesebb. A léc a YouTube-korban egyre magasabbra kerül, rendre születnek az izgalmasabbnál izgalmasabb lánykérési ötletek szerte a világon: akadt például olyan, aki a plázamoziban filmre váró barátnőjét lepte meg egy különleges trailerrel, egy másik delikvens jó fej módon eljátszotta, hogy véletlenül leesik egy tetőről , Kuala Lumpurban pedig nemrég egy geek fickó állt elő házassági ajánlattal úgy, hogy internetes mémekkel adta elő a gondolatait .

A legújabb jelentkező, egy portlandi színész, Isaac Lamb egy eddig még senki által ki nem próbált módját választotta a nagy pillanatnak. Szülei házába hívta barátnőjét ebédre, akit bátyja váratlanul beültetett egy terepjáró hátsó felébe, és a fejére adott egy fülhallgatót. Ami ezután következett, az a világ egyik legnagyszerűbb - és a könnyzacskókat is próbára tevő lánykérése.

Bizony, a rokonok és barátok táncolva-forogva playbackelték el a talpig meglepett lánynak a házasságtémájú dalt, sőt, akik nem tudtak jelen lenni az eseményen, azok laptopon át szálltak be a profin összerakott mutatványba. Nehéz lesz ezt bárkinek is überelnie, de egyébként nem muszáj, tisztelt uraim - egy jó lánykérés legfontosabb kelléke úgysem más, mint a szerelem.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Leánybúcsú a vasi busz farán

Ki ez az Edi, aki tudja, milyen a jó házasság? És mit keres a helyijáratos tömegközlekedés reklámfelületén? Utánamentünk a Szombathelyt keresztbe-kasul beutazó misztériumnak.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű