Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Aranyosi Péter bejelentette, amit egyszer Szombathelyen már megtett: visszavonul

Átértékelte az életét, és ötvenévesen már nem a fellépésekkel akarja tölteni az idejét.

Decemberben járt Szombathelyen Aranyosi Péter humorista, amikor a stand-up műfaj egyik legismertebb magyar képviselője a műsor végén váratlanul bejelentette: 2023-tól visszavesz a tempóból, és - főként családja miatt - elképzelhető, hogy csak évek múlva jut el Szombathelyre.

Így mi már tudtuk, mások még nem, de most a Blikknek is elmesélte, hogy: „Visszavonulok. Januártól már csökkentett üzemmódban vagyok. Havonta néhány fellépésem azért lesz, de keresni kell. Van közös estem például Dombóvári Pistivel és Csernus Imrével is. Visszavonulás lesz teljes erőből. A családommal, barátaimmal szeretném tölteni az időmet”

Aranyosi Péter önálló est
Nyugat.hu

Mindezt a Covid osztályon, a kórházban fuldokolva döntötte el, akkor sok mindent átgondolt. Úgy véli, a rendszertelen életvitel megrövidíti az ember életét. „A hátralévő időt szeretném tartalmasabban tölteni.”

Podcastet is készítettünk vele annak idején, amit újra megnézhetnek:

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra