Az ország legjobb fotói között munkatársunk Benkő László-portréja

A kép néhány hónappal a zenész halála előtt készült egy szombathelyi eseményen.

A sajtófotók iránt érdeklődők jól ismerik a minden évben megjelenő „Az év fotói” kiadványt, amely bemutatja az elmúlt esztendő termésének legjavát.

Ebbe a könyvbe válogatták be kollégánk, Mészáros D. Zsolt Benkő Lászlóról készült portréját.

A kép a szombathelyi Csillagsétány avatóján Jordán Tamás maxolta New Yorkot – Csillagsétányt avattak Szombathelyen 2020. June 27. 20:13 készült, ahol az Omega egykori billentyűse is csillagot kapott.

Benkő László
Kattintson az esemény többi fotójához!
Mészáros D. Zsolt

A kép azt a pillanatot kapta el, amikor az akkor már nagybeteg zenész elérzékenyül a gesztustól.

Benkő László néhány hónap múlva elhunyt Meghalt Benkő László, az Omega szombathelyi származású zenésze 2020. November 18. 08:59 .

Az eseményről készült beszámolónkat itt olvashatja el Jordán Tamás maxolta New Yorkot – Csillagsétányt avattak Szombathelyen 2020. June 27. 20:13 .

A kiadvány - amelyben egyébként szerepel még egy vasi fotós, Nagy Jácint felvétele is - minden nagyobb könyvesboltban megvásárolható.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra