Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Eddig: 0 0 0 0 0 0 0 / 2 500 000 Ft, még 0 nap

Azt tudta, hogy a védettségi igazolvány QR-kódjában ott a vírus?

Apró, de kreatív poén.

A világon végigsöprő koronavírus eddig 218 millió embert fertőzött meg és 4,5 millió ember haláláért felelős.

A járvány nem sok helyett hagyott a humornak és a kreativitásnak, de az ember többek között attól is ember, hogy a sötét helyzetekbe is kis fényt tud vinni.

Az viszont meglepő, hogy hogy esetünkben honnan érkezik a fény.

Tavolabbról csak akkor feltűnő, ha tudja a szem, hogy mit kell keresnie
Mészáros D. Zsolt

Mert legkevésbé a magyar kormánytól várnánk ezt, amely imádja az egyszerű, primitív üzeneteket és a patetikus, giccses szlogeneket, és meglehetősen idegenül mozog, amikor letér erről a pályáról.

Éppen ezért figyelemreméltó az az apró kis poén, amelyről sokan nem tudnak.

Ha van önnek igazolványa, azon is ilyen van
Mészáros D. Zsolt

A magyar védettségi kártya QR-kódjába valaki kreatívan beletervezte a Covid-19 vírust, amely négyzet jobb felső sarkában jelenik meg.

Hogy éppen mire jó most a kártya Magyarországon és külföldön, abba most ne menjünk bele, egyszerűen könyveljük le a pozitív rubrikába ezt a kis kikacsintást.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tudtad-e?