Azt tudta, hogy a védettségi igazolvány QR-kódjában ott a vírus?

Apró, de kreatív poén.

A világon végigsöprő koronavírus eddig 218 millió embert fertőzött meg és 4,5 millió ember haláláért felelős.

A járvány nem sok helyett hagyott a humornak és a kreativitásnak, de az ember többek között attól is ember, hogy a sötét helyzetekbe is kis fényt tud vinni.

Az viszont meglepő, hogy hogy esetünkben honnan érkezik a fény.

Tavolabbról csak akkor feltűnő, ha tudja a szem, hogy mit kell keresnie
Mészáros D. Zsolt

Mert legkevésbé a magyar kormánytól várnánk ezt, amely imádja az egyszerű, primitív üzeneteket és a patetikus, giccses szlogeneket, és meglehetősen idegenül mozog, amikor letér erről a pályáról.

Éppen ezért figyelemreméltó az az apró kis poén, amelyről sokan nem tudnak.

Ha van önnek igazolványa, azon is ilyen van
Mészáros D. Zsolt

A magyar védettségi kártya QR-kódjába valaki kreatívan beletervezte a Covid-19 vírust, amely négyzet jobb felső sarkában jelenik meg.

Hogy éppen mire jó most a kártya Magyarországon és külföldön, abba most ne menjünk bele, egyszerűen könyveljük le a pozitív rubrikába ezt a kis kikacsintást.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tudtad-e?