Balázsy még nem döntött a folytatásról

Utánajártunk egy kósza hírnek.

Ahogy arról lapunk is beszámolt Nemény András nyert Szombathelyen, Czeglédy Csaba is képviselő lesz 2019. October 13. 20:47 , Szombathelyen ellenzéki siker született a tegnapi önkormányzati választásokon.

Baloldali (Éljen Szombathely) többség lesz az új közgyűlésben, és a polgármester-választás is Nemény András győzelmével végződött: mintegy 400 szavazattal legyőzte Balázsy Pétert, a Fidesz jelöltjét.

Balázsy Péter
Nagy Jácint

Ma reggel az a hír kelt szárnyra, hogy Balázsy – aki vezeti a Fidesz kompenzációs listáját –, nem akar városi képviselő lenni.

A politikus ezt hétfőn délelőtt részben cáfolta:

Még nem döntöttem a folytatásról

– mondta lapunk megkeresésére Balázsy.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2019