Puskás Tivadar hivatalosan is átadta Szombathelyt Nemény Andrásnak

Nagy nap volt a mai, ugyanis néhány nappal Szombathely új közgyűlésének ünnepi alakuló ülése előtt Puskás Tivadar hivatalosan is átadta a várost az új polgármesternek, Nemény Andrásnak, Károlyi Ákos jegyző társaságában.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

„Beszélgettünk múltról, jövőről. Jó egészséget és jó munkát kívántunk egymásnak. Mert így is lehet. Éljen Szombathely!” – írta a Facebookon néhány kép társaságában Nemény.

Nemrég készítettünk egy interjút Szombathely új polgármesterével. Arról is beszélgettünk vele, milyen, amikor valaki eléri a célját, lesznek-e nagy változások a városházán és az önkormányzati cégeknél, és hogy mi lesz a Haladás-stadionnal?

Nemény András: Átláthatóak és láthatóak leszünk, közös városvezetést szeretnék

17 éve önkormányzati képviselő, közben négy évig országgyűlési képviselő is volt. Most megválasztották Szombathely polgármesterévé. Melyiket tartja politikai pályája csúcsának? Vagy az még arrébb van? Számomra az a csúcs, hogy Szombathely polgármestere lehetek. Igazából mindig is ezt szerettem volna a legjobban. Ha csak egyet választhatnék több minden közül, beleértve a miniszterséget is, akkor is ezt választanám.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2019